Samenwerking met de Boom Groep

Een nieuwe responsive website en het consolideren van de hosting en domeinregistraties

In opdracht van de Boom Groep heeft Factory2 alle online diensten, hosting en domeinregistraties geïnventariseerd. Uit de inventarisatie kwam naar voren dat er een enorme besparing te behalen viel door het consolideren van de hosting en domeinregistraties van alle deelnemingen van de Boom Groep bij een partij. In overleg heeft de Boom Groep besloten om geleidelijk aan meer dan 200 domeinregistraties en meerdere hostingpakketten te gaan onderbrengen bij TransIP. Factory2 bewaakt en begeleid het hele proces.

De vorige website van de Boom Groep was al meer dan 10 jaar oud, niet meer actueel en zeker niet responsive. Om de Boom Groep online meer naamsbekendheid te geven is er gekozen om gelijk de hele website te vernieuwen en volledig responsive te maken. Factory2 ontwikkelde een nieuwe responsive (Drupal) website waar de Boom Groep zelfstandig haar informatie, deelnemingen en dochters kan beheren.

Website Boom Groep

Responsive
De hele website van de Boom Groep is responsive waardoor weergave op een telefoon of tablet net zo goed is als op een desktop. Daarnaast gebruiken we technieken om de laadtijd van de website zo laag mogelijk te houden zonder concessies te doen op de gebruikerservaring.

Naast informatie over de activeiten van de Boom Groep ligt de focus heel duidelijk op de deelnemingen en dochters van de Boom Groep. Meer weten of de Boom Groep? Ga dan naar www.boomgroep.eu.

Geïnteresseerd?

Neem dan eens contact op met:

Maikel Willemse
afbeelding van maikel
+31 6 29 17 11 80
Boom Groep
Grijs
Oranje