Online marketing Immigranten Huisvesting

Vernieuwde responsive website en online marketing campagne

Immigrantenhuisvesting is gespecialiseerd in het verhuren van immigranten woningen voor short stay, middle stay of long stay. Van advies tot bouw en van beheer tot financiering. Immigrantenhuisvesting is er voor Overheidsinstellingen en Ondernemers die arbeidsmigranten wensen te huisvesten en kan het hele proces begeleiden of volledig uit handen nemen.

Immigranten Huisvesting benaderde Factory2 om de bestaande website te vernieuwen en meer responsive te maken. Een opdracht waar we met veel plezier aan werken. Naast het vernieuwen van de website is Factory2 voor Immigranten Huisvesting een online marketing campagne gestart om meer gericht bezoek aan te trekken. De focus ligt bij het helpen van ondernemers, grote organisaties en gemeenten.

Responsive website Immigranten Huisvesting
Type woningen Immigranten Huisvesting
Actueel aanbod Immigranten Huisvesting

Door effectief gebruik van Google Adwords en het optimaliseren van de website om de vindbaarheid te verbeteren bereikt Immigranten Huisvesting een steeds groter en gerichter publiek.

Inmiddels is de website uitgegroeid naar een platform waar Immigranten Huisvesting naast nieuwe woningen en parken ook panden aan kan bieden die door een herbestemming geschikt zijn geworden voor bewoning door Immigranten. 

Meer weten? Ga naar de website van Immigranten Huisvesting.

Geïnteresseerd?

Neem dan eens contact op met:

Maikel Willemse
afbeelding van maikel
+31 6 29 17 11 80
Immigranten Woning
Grijs
Rood