factory2

Wij zijn een exclusief full-service internetbureau met een passie voor het ontwikkelen van de mooiste websites en succesvolle online marketing campagnes.

Kortom: met onze jarenlange ervaring en kennis helpen wij onze opdrachtgevers met alles "online". Of het nu gaat om strategie, responsive website ontwikkeling of online marketing campagnes. Met altijd de beste online gebruikerservaring en succes als doel.

Diensten

strategie & ontwerp

User Interface design
Responsive design
Online adverteren
Zoekmachine optimalisatie

technologie & ontwikkeling

Webdevelopment
Drupal Content Management Systeem
Front & Back-end ontwikkeling

continuïteit

Hosting
Beheer- en servicecontracten

 

Aanpak

strategie

We helpen je met al je online ambities door samen te kijken naar de beoogde resultaten en daar een doordachte strategie te bepalen.

ontwerp

Door het gebruik van onze kennis en ervaring creëren we uitdagende concepten waarbij de strategie altijd aan de grondslag ligt. Ontwerp en gebruikerservaring zijn de sleutel om een optimale verhouding te krijgen tussen de vorm, beleving en het gewenste resultaat.

technologie

Door het gebruik van de bewezen technologie behalen we optimaal resultaat. Of het nu gaat om het uitwerken van een ontwerp naar HTML(5) en CSS of het ontwikkelen van maatwerk voor uw website, alles wordt met de grootste zorg uitgevoerd.

resultaat

Door je doelen centraal te stellen tijdens de strategie worden websites en online marketingcampagnes gemaakt met een meetbaar resultaat, zichtbaar in een duidelijke (maandelijkse) rapportage. Samen gaan we voor succes!

Zin om samen te werken?

We horen graag van je!
Koffie bij ons in Tiel of liever bij jou op kantoor?